Chirurgia bariatrică poate fi soluția procesului de pierdere în greutate într-un mod sigur, controlat fiind însoțită de un program metodic pe termen lung.

Dr. Brîndușa Cofaru

Dr. Brîndușa Cofaru / Medic primar diabet, nutriție și boli metabolice

Medic primar diabet, nutritie și boli metabolice
Sunt absolventă a Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București, rezidențiat realizat la Institutul Național de Diabet și Boli Metabolice ”DR. Nicolae Paulescu” din București.
Stagiul l-am desfășurat la Hopitaux Universitaires de Geneve cu tema: transplant de celule pancreatice, nutriția în diabet/ obezitate/ post chirurgie bariatrică / tehnologia modernă în diabet: senzori  de glicemie și pompe de insulină.
Prezint un interes special pentru tehnologiile avansate în diabet (pompe augmentate cu senzori de glicemie, Advanced Hybrid Closed Loop, inteligența artificială în diabet).
Am participat speaker la numeroase congrese naționale, europene, Congresul de Medicină Militară Balcanică.
Sunt investigator principal  în studii clinice faza 2 ,3, 4 și studii observaționale, formator în podiatrie. 
Prin experiența medicală acumulată sunt alături de echipa Centrului de Obezitate Brașov și susțin pacienții care se confruntă cu diabet, boli metabolice și probleme de greutate să găsească și să mențină echilibrul optim pentru organismul lor pe termen lung.

Cabinet Nutriție Dr. Brîndușa Cofaru
Contact: 0733 352 582

Programul nostru

Centrul de Obezitate vă oferă informații și o imagine de ansamblu asupra chirurgiei bariatrice, cu diferite tehnici chirurgicale, beneficii și riscuri aferente fiecărei intervenții chirurgicale, dar și cu nevoia de implicare a pacientului postoperator, însă pentru și mai multe detalii despre pierderea în greutate vă rugăm să vă adresați direct echipei noastre.

Investigații pre-operatorii

Investigații post-operatorii

Program exercitii fizice

Testimoniale