Chirurgia bariatrică poate fi soluția procesului de pierdere în greutate într-un mod sigur, controlat fiind însoțită de un program metodic pe termen lung.

Dr. Cosmin Buzea

Dr. Cosmin Buzea / Medic primar chirurgie generală, Medic specialist chirurgie plastică microchirurgie reconstructivă

Medic primar chirurgie generală, Medic specialist chirurgie plastică microchirurgie reconstructivă, absolvent al Facultății de Medicină, Universitatea „Transilvania” Brașov, membru în Colegiul Medicilor din România din anul 2000, membru al Societății Române de Chirurgie (SRC) din anul 2007, membru al Asociației Chirurgilor Plasticieni din România (ACPR) din anul 2013. 
Pasiune, abilități, multiple tehnici și competențe în chirurgia generală, endoscopie digestivă, chirurgia plastică și microchirurgie reconstructivă: Botox, fillere cu acid hialuronic PRP, fire lifting PDO, lipoaspirație și liposculptură, chirurgia post-bariatrică, chirurgia estetică a sânului, chirurgia reconstructivă după chirurgia tumorală a sânului.
Consider că pregătirea profesională continuă este principalul ingredient pentru cel mai bun mixt de tehnici, abilități și informații din domeniul medical.
Satisfacțiile mele profesionale vin odată cu zâmbetul pacienților!

Programul nostru

Centrul de Obezitate vă oferă informații și o imagine de ansamblu asupra chirurgiei bariatrice, cu diferite tehnici chirurgicale, beneficii și riscuri aferente fiecărei intervenții chirurgicale, dar și cu nevoia de implicare a pacientului postoperator, însă pentru și mai multe detalii despre pierderea în greutate vă rugăm să vă adresați direct echipei noastre.

Investigații pre-operatorii

Investigații post-operatorii

Program exercitii fizice

Testimoniale