Chirurgia bariatrică poate fi soluția procesului de pierdere în greutate într-un mod sigur, controlat fiind însoțită de un program metodic pe termen lung.

Dr. Radu Bordaș

Dr. Radu Bordaș /

Medic primar obstetrică - ginecologie

Medic primar obstetrică – ginecologie, membru în Societatea Română de Medicină Perinatală, Societatea Română de Chirurgie Minim Invazivă – laparoscopie ginecologică, International Society of Ultrasound in Obstetrics and Gynecology Federation, International of Obstetrics and Gynecology.
Experiență bogată în continuă dezvoltare și preocupare pentru chirurgia ginecologică laparoscopică, infertilitatea cuplului, tehnici de reproducere umană asistată, patologie ginecologică medicală și chirurgicală, medicină materno-fetală, patologia colului uterin.
Înclinație și competențe în ecografia materno-fetală, histeroscopie, colposcopie și laparoscopie.
Dedicația, perseverența și cumulul a celor 16 ani de experiență, a celor peste 3000 de intervenții ginecologice, 2900 de nașteri și 1400 de cezarine mă motivează să mă perfecționez acestei profesii. 
Implicarea și interesul sunt două constante prezente în rezolvarea problemelor medicale cu minim de suferință din partea pacientelor.

Programul nostru

Centrul de Obezitate vă oferă informații și o imagine de ansamblu asupra chirurgiei bariatrice, cu diferite tehnici chirurgicale, beneficii și riscuri aferente fiecărei intervenții chirurgicale, dar și cu nevoia de implicare a pacientului postoperator, însă pentru și mai multe detalii despre pierderea în greutate vă rugăm să vă adresați direct echipei noastre.

Investigații pre-operatorii

Investigații post-operatorii

Program exercitii fizice

Testimoniale