Chirurgia bariatrică poate fi soluția procesului de pierdere în greutate într-un mod sigur, controlat fiind însoțită de un program metodic pe termen lung.

Psiholog Marcela Iuga

Psiholog Marcela Iuga / Psihoterapeut

”Să-ţi asculţi corpul pentru a înţelege bolile ca limbaje simbolice şi metaforice este un demers accesibil oricui. Să stabilim o legătură între prezenţa unui simptom, unei disfuncţii psihologice sau apariţia unei somatizări profunde şi un conflict psihologic sau relaţional ne permite să înţelegem mai bine relaţia strânsă care există între spirit şi corp şi să abordăm bolnavul în întreaga sa dimensiune umană.” Jacques Salome 

Sunt Psiholog Clinician cu expertiză în Evaluarea Clinică a copilului și adultului, Psihoterapeut cu competențe în Psihoterapia Ericksoniană și Hipnoză Clinică acreditată de Colegiul Psihologilor din România. Dețin competențe în Terapia Cognitiv Comportamentală, în Schema Therapy de Cuplu și Familie, în Programul de antrenament cognitiv Feuerstein acreditat de Institutul Feuerstein din Israel.

Cei 15 ani de practică în domeniul psihologiei și sutele de cazuri îndrumate și rezolvate cu succes mă provoacă să mă alătur echipei Centrului de Obezitate Brașov din dorința de a ajuta pacienții cu probleme de greutate să conștientizeze și să găsească răspunsul ”zero” al dezechilibrelor cu care se confruntă.

Programul nostru

Centrul de Obezitate vă oferă informații și o imagine de ansamblu asupra chirurgiei bariatrice, cu diferite tehnici chirurgicale, beneficii și riscuri aferente fiecărei intervenții chirurgicale, dar și cu nevoia de implicare a pacientului postoperator, însă pentru și mai multe detalii despre pierderea în greutate vă rugăm să vă adresați direct echipei noastre.

Investigații pre-operatorii

Investigații post-operatorii

Program exercitii fizice

Testimoniale