Chirurgia bariatrică poate fi soluția procesului de pierdere în greutate într-un mod sigur, controlat fiind însoțită de un program metodic pe termen lung.

Dr. Valeriu Bronescu

Dr. Valeriu Bronescu / Medic primar ORL, Doctor în științe medicale

Specialitate ORL

Medic primar ORL și doctor în științe medicale activez în cadrul Spitalului MedLife Brașov, unde susțin activ Centrul de Obezitate Brașov. Sunt membru al Societății Române de ORL, al Societății Europene de ORL și al Societății Române de Otorinolaringologie Pediatrică. Sunt autor a două premiere naționale: în 2007 am introdus tehnologia Coblation® în România, iar în 2011 am efectuat intervenția BTE (Baloon Eustachian Tube). De asemenea, în 2020 am utilizat, în premieră pentru Europa Centrală și de Est, sonda Halo și coblatorul Warewolf, fiind singurul medic din Europa Centrală și de Est acreditat pentru folosirea acestei tehnologii.
Experiența în chirurgia rino-sinusală, chirurgia nazală, laringiană și chirurgia apneei de somn în cele peste 10.000 de cazuri operate cu succes mă motivează să continui să mă perfecționez în această vocație.
În calitate de medic, consider că este foarte important să fiu mereu informat, să particip la cursuri pentru îmbunătățirea performanțelor profesionale; doar în acest fel pot să ajut pacienții cu soluții eficiente pentru problemele medicale cu care aceștia se confruntă. 
E de la sine înțeles că actualizările la știința de ultimă generație ajută persoanele care se operează de afecțiuni ORL persistente să beneficieze de un abord minim invaziv, endoscopic, durerea și riscul de sângerare postoperatorii se diminuează semnificativ, motiv pentru care complianța pacientului crește. Postoperator se îmbunătățesc considerabil atât calitatea vieții, cât și reintegrarea rapidă în viața socială, pacientul reușind să-și desfășoare activitățile cotidiene fără a depune efort.

Programul nostru

Centrul de Obezitate vă oferă informații și o imagine de ansamblu asupra chirurgiei bariatrice, cu diferite tehnici chirurgicale, beneficii și riscuri aferente fiecărei intervenții chirurgicale, dar și cu nevoia de implicare a pacientului postoperator, însă pentru și mai multe detalii despre pierderea în greutate vă rugăm să vă adresați direct echipei noastre.

Investigații pre-operatorii

Investigații post-operatorii

Program exercitii fizice

Testimoniale